نمایندگی آچار پانچ کروز

آچار پانچ کروز ابزاری است برای لخت کردن و جا زدن همزمان سیم های مخابراتی در داخل سوکت . نحوه کار این ابزار به این صورت است که کاربر سیم مخابراتی مانند سیم تلفن و یا شبکه را بر روی کانکتور مخصوص قرار داده و سپس با قرار دادن اچار پانچ کروز مخابراتی بر روی کانکتور و فشار دادن آن سیم لخت شده و در داخل سوکت می رود . کار با اچار پانچ کروز مخابراتی  بسیار ساده بوده و موجب افزایش سرعت کار می شود. آچار پانچ کروز مخابراتی جهت رانژه کردن سیم ها روی ترمینال کروز مورد استفاده قرار می گیرد.شما می توانید یا اچار پانچ کروز مخصوص پانچ کردن کابل شبکه بر روی کیستون استفاده می شود. آچار پانچ کروز که به آن قیچی کروز و کیستون شبکه نیز گفته می شود برای سیم کشی تلفن و شبکه، و لخت کردن و جا زدن همزمان سیم های مخابراتی در دخل سوکت استفاده می شود. در حالت کلی از این ابزار جهت پانچ سیمهای شبکه و مخابرات داخل پچ پنل، کیستون و باکس تلفن سانترال یا باکس کروز مخابرات استفاده می گردد، طرز کار این دستگاه بدین صورت است که سیم تلفن و یا شبکه را بر روی کانکتور قرار داده و سپس با فشار دادن اچار پانچ بر روی کانکتور سیم لخت شده و در داخل سوکت می رود. جنس بدنه این آچار پانچ کروز از فلز و پلاستیک مرغوب است و قابلیت استفاده همزمان از دو تیغه و همچنین قابلیت چرخشی را دارد. ما در نمایندگی آچار پانچ کروز به فروش با کیفیت ابزار ها و تجهیزات مخابراتی ترمینال کروز می پردازیم .

انواع ترمینال مخابراتی

در مرکز های مخابراتی برای اتصال نمودن خطوط مخابراتی با توجه به نیاز و شرایط از ترمینال های مختلفی استفاده می کنند. مثل ترمینال های کروز، پيچي، دلسا، PT و… که توسط شرکت های مختلفي و در انواع مختلفی تولید می شوند.

با توجه به اینکه ترمینال های پیچی که مدل های قدیمی تری هستند، منسوخ شده اند جای خود را به ترمینال کروز داده اند.

بستن اتصالات در پست تلفن ، با توجه به اين ترمینال ها انجام می گردد.

اگر از ترمینال پیچی در داخل تابلو مخابراتی استفاده کرده باشنم، باید ابتدا زوج سیم ورودی از طریق کابل اصلی را به زیر پیچ بست.

در ادامه زوج سیم خروجی را روی پایه نظیر آن روی ترمینال پیچی، ببندیم.

اگر از ترمینال های کروز، در داخل پست استفاده کرده باشند، بهتر اين است که برای اتصال زوج سیم های ارتباطی، ابتدا این زوج سیم ها را با قیچی کروز روی پایه ی بالایی پرس کرده و در ادامه زوج سیم خروجی را نیز روی پورت پایینی ترمینال کروز، قیچی کرد.

ترمینال های کروز، به صورت دو دسته کلی وجود دارند :

– ترمینال های باز، که برای ایجاد اتصال حتما نياز به فیوز دارند. ( رنگ قهوه ای )
– ترمینال های بسته، که برای ایجاد اتصال نياز به فیوز ندارند. ( رنگ سفید )

مشخصات فنی آچارپانچ کروز 

تعداد یونیت 24 یونیت, 48 یونیت

 

کاربرد آچارپانچ کروز

قیچی کروز یا آچارپانچ کروز جهت رانژه کردن سیم ها روی ترمینال کروز مخابراتی یا پچ پنلهای شبکه و کیسون های شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.این محصول با کیفیت های مختلفی در بازار یافت می شود که این مدل جز با کیفیت ترینه آن هاست.

0/5 (0 دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *