فروش باکس تلفن

بازرگانی پاناتل به عنوان یکی از بزرگترین نمایندگی های حال حاضر فروش باکس تلفن در بازار تجهیزات مخابرات می باشد. شما می توانید برای خرید جعبه تقسیم تلفن از ما فروشگاه ما دیدن کنید . باکس تلفن یا جعبه مخابراتی روی دیوارهای خانه‌ها و یا کوچه‌ها دیده می‌شود که مخابرات از این پست‌های تلفنی برای راحت کردن ارتباطات استفاده می‌کند. به عبارت ساده‌تر برای تصویر و تلفن هر محله لازم است که کابل کشی برق تا یک نقطه به عنوان محل تقسیم انجام شود. این نقطه تقسیم باعث می‌شود بتوانیم از یک تلفن یا کابل برق در یک کوچه تلفن‌های مختلفی را در آن کوچه یا محله راه اندازی و اجراء کنند. همین مسئله منجر شده از این جعبه مخابراتی برای تقسیم کردن خطوط تلفن در یک محله استفاده کنند. یک کابلی که ظرفیت بالایی دارند را نمی‌توان به صورت مستقیم به تلفن متصل کنیم بنابراین برای اتصال آن باید به پست مخابراتی رجوع کرد و ظرفیت را بین تلفن‌های مختلف تقسیم کرد. در این صورت است که می‌توان به بهترین شکل از تمام تلفن‌ها استفاده کرد.

راه اندازی این جعبه‌های مخابراتی از طریق زوج سیم‌ها صورت می‌گیرد. در حالت کلی پست‌های مخابراتی از نظر جنسی که دارند به دو دسته تقسیم می‌شوند. برای ساخت دسته اول آن‌ها از مواد پلاستیکی استفاده شده به همین دلیل قیمت ارزانی دارند وبی‌عیب و نقص هم نیستند. معایب این پست‌ها باعث شده کارایی خود را از دست بدهند و کمتر استفاده شوند.

اما دسته دوم این جعبه‌ها را از فلز می‌سازند که استحکام پایداری آن‌ها به مراتب بالاتر است. فلزی بودن این پست‌ها یک مزیت است اما گاهی اوقات اگر عیبی در آن‌ها دیده شود احتمال دارد که افراد دچار مشکل شوند. پست‌های مخابراتی از نظر کاربردهای محیطی هم به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند.

برای مثال پست‌های معمولی و بارانی را می‌توان نام برد که نوع معمولی در محیط‌های بسته کاربرد دارند اما پست‌های بارانی در محیط‌های عمومی و روباز کاربرد دارند. در پست‌های بارانی برای اتصالات ورودی و خروجی عایقی استفاده شده که سطح ایمنی را افزایش می‌دهد.

خرید باکس تلفن

برای خرید و استعلام آخرین قیمت انواع محصولات جعبه مخابراتی ( باکس مخابراتی ) می توانید به صورت آنلاین و همچنین یه صورت تلفنی سفارش خود را ثبت نمایید تا کارشناسان ما در بازرگانی پاناتل سفارش شما را ارسال کنند.

ساختار باکس تلفن

  • بدنه جعبه تقسیم تلفن : ساختار اصلی و بدنه جعبه می باشد که بایستی در مکان مناسب به دیوار متصل شود.
  • فریم‌های جعبه تقسیم تلفن : به شکل ستون‌های عمودی قرار دارند که ترمینال کروز بر روی آن سوار می‌شود.
  • ترمینال کروز : ترمینال های مخابراتی می باشند که ارتباط زوج سیم‌ های بالایی به سیم‌ های ارتباطی را برقرار می نماید.
  • زوج سیم‌ها : سیم‌های بالای ترمینال کروز بوده که با قیچی کروز بسته به نوع رنگ زوج سیم‌های مخابراتی پانچ می شوند. ( ترتیب رنگ ها رعایت می شود )
  • سیم‌های ارتباطی در جعبه تقسیم تلفن : زوج سیم هایی می باشند که در زیر هر پورت ترمینال کروز قرار گرفته و بین زوج سیم های فوقانی هر ترمینال را با ترمینال دیگر ارتباط می دهد که با نام سیم رانژه شناخته می شود. در اصل به وسیله ی این زوج سیم ها ارتباط بین دو زوج سیم را برقرار می شود.

کاربرد باکس تلفن مخابراتی پاناتل

با توجه به تعریف ارائه شده از جعبه تقسیم مخابراتی، باید یک نقطه یا مکان مخصوص به عنوان مکان تقسیم در نظر گرفته شود تا از این نقطه، کابل برق یا تلفن به مشترکین یا یوزرها داده شود. به همین دلیل برای تقسیم یک کابل برق یا تلفن با ظرفیت بالا در یک کوچه، منطقه یا حتی بین یوزرهای مختلف یک سازمان یا شرکت کاربرد دارد.

در واقع کاربرد جعبه تقسیم مخابراتی این است که امکان استفاده از ظرفیت ورودی بالای کابل برق یا تلفن را برای یک منطقه فراهم می کنند. از طرفی با توجه به نوع شرایط آب و هوایی از جنس های مناسب استفاده می کنند تا علاوه بر قابلیت تقسیم کنندگی ظرفیت کابل ورودی، نقش محافظتی هم برای کابل ها داشته باشد.

ساختار کلی باکس تلفن مخابراتی پاناتل

هر یک از جعبه ها یا باکس های مخابراتی ساختاری دارند و به عبارتی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند. اجزا و ساختار جعبه های مخابراتی شامل:

  • بدنه : ساختار بیرونی باکس های مخابراتی است که در جنس های مختلف تولید شده و در مکانی مشخص نصب می شوند.
  • فریم : فریم به بخش یا ستون عمودی داخل جعبه تقسیم مخابراتی گفته می شود که بر روی آن ترمینال کروز نصب می گردد.
  • ترمینال کروز : نوعی از ترمینال مخابراتی است که وظیفه اتصال بین زوج سیم بالایی با سیم های ارتباطی را دارد.
  • زوج سیم : زوج سیم ها همان سیم های بالایی ترمینال کروز هستند. این زوج سیم ها رنگبندی مختلفی دارند که برحسب نوع رنگ با زوج سیم مخابراتی پانچ می شود. برای پانچ کردن از قیچی کروز استفاده می کنند.
  • زوج سیم ارتباطی : زیر هر پورت ترمینال کروز، یک زوج سیم ارتباطی قرار دارد. وظیفه این زوج سیم ها که به سیم رانژه هم معروف هستند، برقرار کردن ارتباط بین زوج سیم بالایی ترمینال با ترمینال دیگر است.

شیوه اتصال زوج سیم ها در باکس تلفن مخابراتی پاناتل

بسته به نوع ترمینال مورد استفاده در پست های مخابراتی نوع اتصالات زوج سیم ها نیز متفاوت است. به عنوان مثال در ترمینال های پیچی، زوج سیم ورودی از زیر پیچ بسته می شوند و زوج سیم خروجی روی پایه متناظر روی ترمینال پیچی بسته می شوند.

اما در صورتی که از ترمینال کروز استفاده شده باشد، ابتدا زوج سیم ها با قیچی کروز روی پایه بالایی پرس می شوند و زوج سیم خروجی هم روی پورت پایینی قیچی می شوند. معمولا ترمینال های کروز رایج تر هستند.

انواع باکس تلفن مخابراتی پاناتل

جعبه پست مخابراتی برحسب موارد مختلف تقسیم بندی می شود. در این قسمت به این دسته بندی ها و انواع هر یک می پردازیم. جعبه های پست مخابراتی از لحاظ جنس ساخت بدنه به سه دسته تقسیم می شوند:

    • تابلو پلاستیکی : این نوع از تابلو مخابراتی از جنس متریال ABS هستند. سایز یا ظرفیت کابل درون این باکس ها در نوع معمولی بین 10 تا 300 زوج است. سایزهای 10 و 20 زوج همراه با ترمینال کروز و به شکل کامل و سایزهای 30، 50، 100 و 300 زوج بدون ترمینال و تنها با فریم به فروش می رسند.
    • تابلو فلزی توکار یا تابلو فلزی روکار : برای کارگاه ها که خطوط تلفن و برق زیادی نیاز است از این مدل استفاده می گردد. ظرفیت یا سایز این نوع جعبه های مخابراتی، از 50 تا 1200 زوج را شامل می شود.
    • ام دی اف مخابراتی : جعبه مخابراتی MDF برای شرکت و ارگان های بزرگ خریداری می شود که تعداد خطوط آنها بسیار بالاست. این نوع باکس ها در ظرفیت های مختلف 20 تا 2400 زوج به فروش می رسند هر چند بسته به نیاز هر شرکت یا سازمان، امکان تولید با ظرفیت دلخواه نیز وجود دارد.
0/5 (0 دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *